marți, 24 ianuarie 2012

Cele mai asteptate jocuri din 2012

 

    2012 a venit, iar asta inseamna ca ne asteapta inca un an plin de noi jocuri video. Chiar daca preferati sa va jucati pe PC, PlayStation 3Xbox 360 sau pe platforme portabile, exista cu siguranta macar un joc din topul de mai jos pe care trebuie sa il asteptati cu nerabdare in urmatoarele douasprezece luni. Mai jos este prezentat un top 10 al celor mai asteptate jocuri(+ trailer) din acest an:
 

10. Devil May Cry 5
Chiar daca fanii nu au avut prea multe cuvinte de lauda la momentul anuntului noului titlu Devil May Cry, trailerele mai noi dezvaluie faptul ca gameplay-ul nu s-a schimbat foarte mult. Echipa Ninja Theory (supervizata de Capcom), promite un joc demn de numele acestei licente, in pofida noului design. Daca este vorba despre o resetare a seriei, sau despre un joc ce spune povestea originilor lui Dante, vom afla in lunile ce urmeaza.

 9. The Darkness 2
2K Games va continua o serie de jocuri inceputa in urma cu cinci ani, bazata pe benzile desenate The Darkness. Chiar daca studioul producator a fost schimbat, iar stilul artistic este mai apropiat de ilustratiile din cartile omonime, The Darkness 2 nu pare a fi inferior predecesorului sau din niciun punct de vedere. Atractia principala va fi asa numitul “quad wielding”, prin intermediul caruia Jackie, personajul principal, va putea manui in acelasi timp doua arme de foc, impreuna cu doua tentacule demonice.

8. Uncharted: Golden Abyss
Nici nu am apucat sa joc pe indelete tot ce are de oferit Uncharted 3: Drake’s Deception, ca Sony cine cu un nou titlu Uncharted. In luna februarie, odata cu lansarea PlayStation Vita, Uncharted: Golden Abyss va ajunge cu siguranta in mainile tuturor celor interesati sa cumpere noua consola portabila. Fiind deja lansat in Japonia, jocul a lasat o impresie foarte buna tuturor celor care au avut sansa sa il incerce. Avand in vedere ca vorbim despre un titlu portabil, comparabil din toate puncetele de vedere cu fratii sai mai mari de pe PlayStation 3, cu greu cred ca Golden Abyss va dezamagi in vreun fel.

 7. Mass Effect 3
Concluzia trilogiei Mass Effect nu este departe, BioWare si EA Games pregatind jocul pentru lansare in luna martie a anului ce tocmai a inceput. Vom intra in rolul lui Shepard pentru a treia oara, iar cei care au pastrat salvarile din titlurile precedente vor experimenta evenimentele din Mass Effect 3 in functie de alegerile facute in acestea. Nimeni nu va primi o experienta 100% identica, iar finalul acestei serii va depinde exclusiv de moralitatea fiecaruia. Luand in considerare ca la aceasta experienta se adauga un nou mod de joc online si o campanie cu mai multe evenimente spectaculoase, este posibil ca 2012 sa ne aduca cel mai bun joc Mass Effect de pana acum.


 6. Metal Gear Rising: Revengeance
In cadrul Video Game Awards 2011, Hideo Kojima a dezvaluit ca proiectul Metal Gear Solid: Rising a suferit cateva modificari semnificative de la ultima sa prezentare publica. Jocul a ajuns pe mainile celor de la Platinum Games, care spre diferenta de echipa Kojima Productions, l-au transformat in ceva cu adevarat jucabil. Odata cu noile modificari pe partea de gameplay, jocul a primit si un nume nou: Metal Gear Rising: Revengeance. Judecand dupa trailerul de mai jos si proiectele mai vechi realizate de Platinum Games, este posibil sa avem de a face cu unul din cele mai distractive titluri de anul acesta.

 5. Transformers: Fall of Cybertron
Dupa excelentul War for Cybertron si dezamagitorul Dark of the Moon, studioul High Moon promite sa lanseze inca un joc de calitate in universul Transformers.  Avand in vedere ca nu este bazat pe niciun film sau alta aparitie media, acest joc are posibilitatea de a fi cu adevarat de calitate. Daca stam sa judecam dupa trailerul lansat, acest episod va fi unul intunecat pentru Autoboti, insa plin de actiune de zile mari.

 4. Grand Theft Auto V
Seria care a creat practic jocurile open world se va intoarce (probabil?) in 2012 cu un nou joc. Grand Theft Auto V va fi plasat in Los Santos, o replica virtuala a orasului Los Angeles, si promite sa fie cel mai mare si mai complex joc bazat pe aceasta licenta. Avand in vedere ce au reusit cei de la Rockstar North sa faca in urma cu mai bine de trei ani cu Grand Theft Auto IV, iar mai nou cu DLC-urile Episodes from Liberty City, pot fi sigur ca experienta din partea a cincea a seriei nu va dezamagi. Daca nu sunteti convinsi, iata si primul trailer al jocului.

3. Halo 4
Chiar daca avem un simplu trailer si o mana de detalii, nu pot sa nu fiu nerabdator pentru Halo 4. Chiar daca Bungie, studioul care a pornit seria, nu mai este la carma licentei, cu greu imi pot imagina ca Microsoft ar lasa cea mai importanta licenta a consolei Xbox 360 pe mana unor amatori. Avand in vedere ca Halo: Reach a fost un titlu excelent, ma astept ca urmatorul joc din serie sa fie cel putin la fel de bine realizat. Pe langa toate astea, Master Chief si Cortona se intorc si continua povestea din punctul in care Halo 3 s-a terminat.

2. Diablo III
Nu cred ca exista cineva care sa fie pasionat de jocurile de PC si fan Blizzard, care sa nu astepte cu sufletul la gura Diablo III. Dupa ce am jucat versiunea beta a acestui titlu am ramas indragostit de noile schimbari si abia astept primavara pentru a pune mana pe varianta finala. Cu o componenta online imbunatatita, o poveste intriganta si mecanici complet noi de joc, Diablo III are toate sansele sa fie cel mai bun joc din 2011.

 1. The Last of Us
Chiar daca este cel mai recent anuntat, The Last of Us a ajuns pe locul intai in topul celor mai asteptate jocuri din 2012. Studioul Naughty Dog, responsabil pentru Uncharted 3 (proaspat desemnatul joc al anului 2011 de catre mine), a dezvaluit la Spike Video Game Awards un nou titlu, in care vom face cunostinta cu doi supravietuitori ai unei epidemii letale. Aceasta este cauzata de o ciuperca periculoasa, iar cei infectati se transforma in creaturi foarte violente, foarte asemanatoare unor zombie.



 Sursa: playtech

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...