sâmbătă, 5 mai 2012

Lista completa a finalistilor Romanii au Talent sezonul 2 - 2012


Vineri, 11 mai, are loc Marea Finală a celei de-a doua ediţii a show-ului ”Românii au talent”, în timpul căreia cei 15 concurenţi care au trecut de cele 5 semifinale se vor bate pentru premiul de 120.000 de euro. Marele câştigător va fi ales de telespectatori, care îşi pot vota chiar începând de vineri seară favoritul.
No Limit
Trupa No LImit a fost câştigătorul detaşat al ultimei semifinale. Tinerii dansatori au deficienţe de auz, dar a reuşit să ridice în picioare atât sala, cât şi juriul. ”Surzii au talent şi surzi sunt cei care nu vor să audă. Ei aud cu sufletul”, a spus coordonatoarea lor, care a explicat că, deşi nu aud muzica, dansatorii învaţă mişcarea după numărătoare. ”Îmi place să cred că eu sunt muzica lor”, a adăugat instructoarea.
Mihai Petraiche
Deşi a suferit o accidentare gravă la coloană, Mihai Petraiche a impresionat la preselecţii cu mişcările sale de dans robotic. Iar mişcările sale de cyborg cu ureche muzicală au făcut furori şi la ultima semifinală. ”În viaţa mea n-am văzut moon walk-ul, celebrul pas inventat de Michael Jackson, făcut aşa (în genunchi -n.r.)”, i-a spus Smiley. ”M-aş bucura să câştige un număr de dans ”Românii au talent” şi numai tu poţi face asta. Eşti numărul 1 în seara asta”, i-a spus Mihai Petre care a adăugat că Mihai Petraiche trebuie să fie în finală.

Cristian Leana
Cristian Leana este puştiul care a reuşit să rezolve la preselecţii cubul Rubik în numai 15 secunde. El este pasionat de matematică, studiază la liceul Tudor Vianu şi deţine mai multe recorduri naţionale la rezolvarea cubului Rubik. În finală l-a adus felul în care a rezolvat cubul Rubik cu o mână sau legat la ochi.
Radu Ionescu
Săptămâna trecută, chitaristul Radu Ionescu a smuls nu doar aplauzele publicului, ci şi pe cele ale juraţilor, care s-au ridicat în picioare la finalul prestaţiei. Adolescentul de doar 16 ani vine dintr-o familie de oameni talentaţi din Craiova, fratele său fiind unul dintre cei mai promiţători fotbalişti ai momentului. "Te faci una cu chitara ta, eşti un mare talent. Îmi place că reuşeşti să evadezi de aici tu cu chitara ta şi asta te face genial. Eşti primul moment din seara asta care merită să ajungă în finală", i-a spus Mihai Petre adolescentului. Radu Ionescu a intrat primul în finală, acumulând cel mai mare număr de voturi din partea publicului.
Oana Lianu
Oana Lianu a obţinut aprecierile juriului şi a fost supranumită “prinţesa naiului”. În semn de respect pentru Oana, Andra a comentat stând în picioare prestaţia ei, spunându-i că trebuie să se califice în finală. "Tu şi chitaristul meritaţi să fiţi în finală", a spus şi Mihai Petre, în vreme ce Andi Moisescu a spus că vrea să rezume totul într-un singur cuvânt: "Finală". Mai mult, juraţii au adăugat. „ne-ai făcut să ne simţim ca la Vocea României".
Lil Motion
Dansatorii de la Lil Motion au ajuns în finală după ce membrii cei mai mici ai trupei i-au cucerit pe juraţi cu prestaţia lor. Cele 23 de fetiţe originare din Brăila au demonstrat că talentul nu are vârstă, oferind un spectacol incredibil cu numărul lor de dans.
Formaţia de dans Lil Motion a trecut de departajarea juriului cu două voturi din trei. Juraţii au avut de ales între “îngeraşii” dansatori şi Ciprian Cordoş care a oferit un număr de dresaj alături de căţelul său Slow. "Sunt două numere dragi mie, însă votul are legătură cu potenţialul de spectacol, cu ce cred eu că poate să umple o sală. Votul meu merge către Lil Motion". Nici pe Andra nu este o decizie uşoară, dar şi ea pronunţă numele trupei de dansatori, spre fericirea celor mici.

Cristian Gog
Mentalistul clujean Cristian Gog a avut, în cea de-a treia semifinală, un număr entuziasmant de magie, ceea ce l-a făcut să intre direct în finala de pe 11 mai, după ce a acumulat cele mai multe voturi din partea publicului.
Concurentul a demonstrat, la fel ca la preselecţii, că poate să îndoaie bani de metal sau că poate mişca obiecte, însă talentul care l-a făcut să obţină aplauze la scenă deschisă a fost acela de mentalist. El s-a jucat cu minţile a câtorva oameni din public pe care i-a ales la întâmplare pentru "a le ghici gândurile". "Nu mă pot decide dacă eşti magic sau magnific", a spus Andi Moisescu, la finalul execuţiei pe care a apreciat-o pentru "fineţea" cu care a fost realizată. "E înspăimântător de talentat", a apreciat Mihai Petre după executarea numărului.

Trio Zamfirescu
Trio Zamfirescu, cei trei fraţi chitarişti din Craiova, au ridicat în picioare publicul de la "Românii au talent", după executarea unui număr cu acorduri impecabile. Andi Moisescu nu s-a putut abţine să mărturisească că Ionuţ, Georgeta şi Stan se numără printre preferaţii săi şi că nu ar fi dorit să nevoit să aleagă între ei şi mentalistul Cristian Gog. Andra a spus că, dacă ar vrea să audă o serenadă de la Măruţă, doar cei trei ar putea să o satisfacă din punct de vedere muzical. Nici lui Mihai Petre nu i-au fost înşelate aşteptările legate de cei trei chitarişti. "E inutil să îndemn publicul să vă voteze pentru că o să o facă. Aţi fost cel mai bun număr artistic din seara asta. Trebuie să fiţi în finală", a apreciat Mihai Petre.
Bar Session
Barmanii de la Bar Session au fost şi ei selectaţi de juriu pentru a merge în finala de 11 mai. Cei doi barmani de la Bar Session i-au făcut pe spectatori să-l dea uitării pe Tom Cruise, cel mai celebru creator de cocktailuri al lumii, cu show-ul şi jongleriile lor. Când Pavel Bartoş i-a provocat să facă o mişcare care nu le-a ieşit până acum unul dintre ei a jonglat cu o sticlă de băutură în cot, iar celălat a făcut o magie uimitoare cu câteva shakere, stârnind entuziasmul publicului. "Aţi reuşit două minute să mă faceţi să uit de numărul lui Cristian Gog, care m-a uimit", i-a lăudat Andi Moisescu, iar Mihai Petre i-a ţinut isonul: "Aţi reuşit să faceţi un număr pentru care aş plăti bilet"
Răzvan Krem Alexe
Răzvan Krem Alexe. "Actoraşul repăraş" din Bacău, aşa cum a fost el poreclit, a oferit un show a la Krem. La finalul prestaţiei sale, juraţii l-au aplaudat pe tânărul de 22 de ani în picioare. "E o demonstraţie perfectă de carismă şi de talent", au spus ei.
Tânărul actor, a cântat la "Românii au talent" o piesă compusă chiar de el şi a ridicat toata sala.

Vasile Godja
Vasile Godja, ceteraşul din Maramureş, a intrat şi el în finală graţie voturilor publicului. "Exemplu total de talent", asta a spus Andi Moisescu despre concurentul Vasile Godja, ceteraş din Maramureş. Concurentul a demonstrat că poate cânta chiar şi atunci când îşi odihneşte vioara pe umărul unei dansatoare din trupa de balet a lui Edi Stancu. Practic, Godja a cântat pe scena de la "Românii au talent" până când i s-au rupt corzile arcuşului. Mai mult, provocat de prezentatorii show-ului, concurentul a făcut şi câteva strigături. "Eşti carismatic, în curând ai să cânţi cu ochii", a fost şi replica Andrei, care i-a urat ceteraşului să ajungă în finală. "E obligatoriu să fii votat", a continuat şi Mihai Petre. "Eşti talentul autentic românesc".
Gigel Frone
Nevoiţi să aleagă între Tudorel Popa şi Gigel Frone, doi dintre juraţi l-au ales pe cel din urmă. Ascuns sub un sombrero, Gigel Frone a intrat pe scenă, decis cu orice preţ să devină celebru, aşa cum s-a descris în interviul de prezentare. La finalul numărului său, care a făcut deliciul juraţilor, Frone i-a dedicat Andrei două piese, în aplauzele sălii.  "Cred că este peste orice tonomat din lumea asta", a spus Andi Moisescu despre Frone. "Tot ce-i mai lipseşte este o apariţie în Las Fierbinţi", a replicat juratul Andi Moisescu, în vreme ce Mihai Petre i-a lăudat vocea şi prezenţa scenică.
X-treme Brothers
Câştigătorii celor mai multe voturi în prima semifinală de la Românii au talent au fost cei trei acrobaţi din trupa X-treme Brothers. Cei trei au prezentat un număr impresionant de acrobaţie mâini în mâini. Favoriţii publicului, cei trei băieţi de la X-treme Brothers, adică fraţii Laurenţiu şi Valentin Coman şi Ionuţ Dobre, au reuşit să aibă o prestaţie fără cusur. La finalul numărului, cei trei juraţi s-au ridicat în picioare şi i-au aplaudat, împreună cu întreaga sală. Succesul lor a fost rezultatul miilor de ore de antrenament, dar şi al talentului lor. Numărul lor de acrobaţie i-a impresionat atât de tare pe juraţi, încât aceştia au spus la unison: „E obligatoriu să fiţi în finală! “Asta e doar semifinala, gândiţi-vă când vor fi în finală cum va fi”, a remarcat Pavel Bartoş imediat după incredibila prestaţie.
Loredana şi Cristian Fieraru
Loredana, care a uimit prin asemănarea cu Andra, va merge, împreună cu tatăl său, Cristian Fieraru, în finala din 11 mai. Vocea Loredanei seamănă izbitor cu vocea Andrei, care impresionată a spus că vrea să-i vadă în finală. Andi Moisescu a remarcat emoţia tatălui, iar Mihai Petre i-a lăudat. ”Mi-a plăcut foarte mult, iar tatăl nu s-a ţinut după ea, a avut grijă să-i fie bine, ca un adevărat tată”. Loredana şi tatăl său, Cristian Fieraru, au cucerit la preselecţii şi publicul cu interpretarea unică a piesa trupei Cargo, Ploaia. Adolescenta din Vulcan a cântat şi de această dată acompaniată la ţambal de tatăl ei, Cristian, 38 de ani, care lucrează ca agent de pază.
Aset Crew
Telespectatorii se vor întâlni în finală şi cu trupa de dans Aset Crew , preferată de Andi Moisescu şi Mihai Petre. ”Aţi fost foarte buni, v-aţi comportat ca o trupă adevărată”, le-a spus Mihai Petre finaliştilor.
Toţi cei 12 finalişti aleşi până acum, la care se adaugă cei trei câştigători de vinerea aceasta, se vor bate pentru marele premiu de 120.000 de euro şi pentru titlul de cel mai talentat român.

via: link

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...