luni, 13 februarie 2012

Cat ne va costa accesul la informatie in baza ACTA?

Poza spune totul.. Trebuie sa luptam impotriva ACTA!

3 comentarii:

  1. bun articolul tau. asa prin acta asta vor putea sa ne manipuleze, si sa ne afle toate miscarile care le facem, cine stie , prin site-uri de socializare, sa nu bage si vreun keylog, sa vada ce si cum mai face userul la pc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema cu ACTA nu e numai faptul ca te va costa sa ai acces la informatia care acum e ste gratuit. Problema cu ACTA este ca, la capriciile unei firme care are lucruri cu drept de autor, autoritatile vor putea sa monitorizeze absolut tot ce faci tu, atat pe internet cat si in viata reala, si sa decida daca ceea ce faci este "legal" sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. deci chestia asta cu restrictia la informatie nu poate fi dusa la absolut. ca s ar autodistruge tehnologia internetului.eu zic ca se impune inceputul nasterii inteligentei artificiale. pt ca alt mijloc de control al internetului intr un mod eficient nu poate exista.asta va fi concluzia logica a celor care vor sa conduca o asa putere. eu personal totusi, prefer sa am incredere in cel de sus si oamenii care il au in suflet pe cel de sus.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...